Om

Min profilbild

Just stand in the rain with me.

Har precis kommit hem. Kommit hem ifrån en regnig vårnatt. Med min fina vän. Jag älskar Linnea. Hon är precis som mig har jag konstaterat. För att citera henne. " du är en sån person med för stort hjärta egentligen, precis som mig. Min fina vackra kloka härjade vän. Som står där i regnet med mig och lyssnar på mina problem och verkligen lyssnar och förstår. Som står kvar med en fot i dåtiden och saknar saker. Men man får sakna grejer. Gör man inte det så hade man inte det tillräckligt bra under den tiden. Jag tackar vem som än styr världen och vad händer. Jag är tacksam för att jag får ha en sån fin vän som Linnea hagström. Samtidigt önskar jag att hon ska få träffa en pojke. En snäll, underbar, kramgo kille som verkligen tycker om linnea för att hon är linnea. För världen är full av såna killar. De står bara i skuggan. För de inser inte att deras tid är kommen.


Annars mår jag väl hyfsat. Min träning går bra. Jag ska inte gå ner i vikt längre. Jag ska bli snyggare helt enkelt. Göra mig snygg inför tattueringarna. Ska fan gadda mig. Ha hela mitt liv och alla kloka ord på ryggen. Nej fyfan godnatt. Puss och kram!

Här kommer våren, det har jag lärt mig.

Som jag har kämpat. Som jag har längtat. Hej livet helt enkelt.

Slängde upp mina hobbitfötter på vågen idag och stirrade sanningen i vitögat. 90 kg. 90 mutherfuckingasäckelkilo. Så nu jävlar. Har planerat att nå 85 innan april är slut. Började idag med att först " springa" ( mer lunka/ dö/ försöka springa) i typ en halvtimme sen typ tio minuter hopprep! Plus lite trams med hantlar helt enkelt.  Jag ska bli smalare och snyggare! för ju mer jag går ner och ju mer jag trivs desto mer boostas mitt självförtroende.

Måste bara få detta sagt. Herrejävlar vilken dramaqueen jag var i mina äldre inlägg. Nej skärpning krävs. Happyface ftw.




Puss och kram!


RSS 2.0