Om

Min profilbild

Klockan 4 i oktober.

Du avväpnar mig, överumplar, skadar, krossar mig på en sekund. Dina ord flyger som en fil med gift mot mitt stackars hjärta. Känner mig som ett kärleksbrev som skickas för att bara kastas in i vedspisen. Svävar som en fjäril i november, känner mig vilsen. Svävar mot ett slut. Usch ja. Att jag inte kan släppa dig gör ont. Även om jag inte ångrar något, så önskar jag att det var lättare att bli fri och klara av att vara ensam! Jag som brukade vara så bra på att vara ensam, trivas i det och gå långa promenader i min ensamhet och känna mig oslagbar. Men den känslan har svävat iväg och fastnat i ett askmoln från island. Svävat iväg och regnet ner på mig och jag ligger på marken och försöker att få ihop pusselbitarna. Försöker få ihop en vacker bild av bitar med avskyvärda ting på.


Hold your head up high and this pain will die. MF.

Dont belive the mask, it adapts to any lies

Hej världen. Alla ni där ute som inte har något vettigare för er än att läsa min blogg! Gulligt och patetiskt va? Haha är på total drygehumör idag.
Har verkligen inget att skriva. Joo att jag älskar levande ljus och att jag hatar att somna och vakna själv. Behöver en varm och mjuk tös.
Tänkte ge mig på att försöka gymma, skaffa mig en kropp jag vågar visa upp utan att skämmas.
 Ha en god kväll mina vänner.
Mvh en som det ofta regnar på.


Krama mig, för att jag förtjänar det icke.

Välkommen till mitt dunkla rum, ta en stol och sätt dig i soffan. Se till att zebran under bordet inte rymmer och håll din nyvärmda glögg nära. 


 Nu när inledningsfasen är klar, barnen har fått mat och min tid att skriva är uppenbar. Nu när jag bytt bort mitt vackra slott i utbyte mot amfetmin som gör min dag klarare. Där tog rimmen slut, är alldeles för glad för att komma på rim. Har verkligen svårt att blogga när jag mår bra, hur illa det än låter så äre nog så. Behöver vara en sur gammal tant för att kunna blogga bra. Blogga bra, haha lyssna på mig. Kanske dags att klargöra detta för mig själv en gång för alla. Jag bloggar för min egen del, för att lära känna mig själv bättre och för att kunna komma till delar som min reklambombaderade hjärnasubstans sakta silat bort med ett durkslag från ikea. Sedan att folk uppskattar det jag skriver är ju ett plus. Den äckliga människorasen som vi alla äro vara är tyvärr så beroende och av uppmärksamhet och bekräftelse så att det får mig att vilja lägga mig framåt och spy ut mitt hjärta över asfalten. Stampa på det, spotta på det som man spottar på en våldtäcktsman och sedan springa därifrån och aldrig återkomma.

Men nu ska vi inte skoja, dags att spela flöjt med min papegoja.

Dock så är stunden kommit då jag tänkte ladda upp min första bild här.
Enjoy


När allting blir för stort och jag kommer för nära det jag gjort.

Hej snygging. Ligga?
SKojade bara förfan.
Meen jadå! livet rullar på, känner mig väl lite som en snöboll i februari. Allmänt vilsen och glider runt.
Jaaadu. Intalar mig själv att jag behöver en flickvän. Men är nog egentligen värmen jag behöver. Fryser allt för ofta. Får gåshud alldeles för sällan. Stirrar aldrig in i någons ögon längre. Fortfarande inga händer som ber mig sova över.

Att försöka intala sig själv att man inte saknar sitt ex är löjligt. Fulltständigt löjligt och sjukt underbart när det fungerar, även om det oftast är ett ögonblick. Saknar man inte sin förra så var man aldrig förälskad.


Ånjuter livet i nuläget med fin musik, varma drycker och mycket prat med människor som får mig att må bra.

Godnatt du, Polaren pär hälsar.


Jag är slut, vill bli fri. Vill se morgondagens tåg flyga förbi.


Stackars dig och stackars mig

" och mitt i allt så ska man räcka till".
Hej livet. Hur går det? Mindre bra här, det är kallt och jag fryser. Inga händer som ber mig sova över.
Jaadu. Finns tydligen människor som tycker om mig. Känns bra att veta, men den känslomässiga spärren har fortfarande itne släppt. Detta är en tvivelperiod, där rätt mycket tynger mig ner. Fan bloggar ajg för egentlgien? ingen som läser och kommer och värmer mig ändå. Inget som hjälper mig och berättar vilken väg jag ska gå. Dags att klara av saker själv. " Jaa vi måste vaaaakna". Haha internhumor i min skalle. Måste sluta försöka att anylsera mig själv, sluta försöka leka en massa. Bara vara tråkig och trist. Inte hålla på att fejkle och verka intresserad. Koncerntrera mig på skolan så att jag kommer någonstans i livet. Det är nog den vägen som gäller när man inte har någon talang. Jag är bra på att se bra bilder, inte på att ta dem coh fixa dem kanske, men att se när det skulle kunna bli en snygg komposition. Jag är bra på att bry mig om folk, och trotts altl inte förvänta mig något tillbaka. För att i nio fall av tio så är det verkligen så. NEj förfan negativa Arne. Dags att hålla käften och gå och lägga sig. SÖndag imon. Hur jävla patetisk är itne söndagar? Usch ja. Jag skriver som en schizofren typ, fan va mysigt. Lite överdrivet mycket sarkasm kankse. Men men.

Fuck you i wont do what you tell me!


FML, eller?

Dagarna går frammåt ( Captain obivous).
Jaa har väl egentligen ingenting att skriva förutom att livet går på automatik nu, Äta sova skita plugga spendera alldeles för mycket tid vid datorn träna lägga ännu mera tid på facebook, snea på livet. Mina dagar numera är oehört innehållsfyllda. Usch ja.
Negativa Arne idag, verkligen.
Börjar tänka över min mesighet, att jag är alldeles för snäll. Personlig utveckling denna hösten är ett måste, bli lite mer bad boy, lite mindre bra och mysig pojk.
Fått det bevisat att det duger inte att vara förstående och snäll.
Man måste vara lite dum i huvudet och inte bry sig ibland.
Oj vad jag kan klaga. Det värsta är att jag förstår vad du menar, att jag verkligen är för mesig, men vet inte hur jag ska ändra på det. Lägga på ännu en mask på min personlighet kanske?
aja jag vet inte. Nä nu ska jag fördriva tiden med att somna. Sov gott din feta äckliga gubbjävel. Eller vem du än nu som läser. Kanske är en söt tjej, I Dont care.


Good times for a change
See, the luck Ive had
Can make a good man
Turn bad


RSS 2.0